Image

Koh Samui Part 1

Hi.Selamat Petang.Dah lama tak tulis cerita berjalan.Asik nak mempromosi je kann..Apa pun tak boleh..Tapi ak tak suka,asal nak menulis je mesti perot sakit..adeh..matilanak…

Awal pagi jugak ak dah kt airport Klia ni. Dengan rasminya ak naik Bangkok airlines utk ke Koh Samui. Perjalanan dalam 1 Jam 45 minit.Perjalanan direct flight, meals on board ak dapat yang halal, engko orang boleh bagitahu masa booking nak halal meals..Hmmm sedap weh biasalah perot macam lagu I have Pineapple pen dah youuuu…hahaha..

Best la Bangkok Airlines, besar sikit dari Air asia..Ini boutique flight konsep dia.

Touch down Samui airport, number 7 airport tercantik di dunia..haaa…aku sampai je igt kat hawai kot..

Aku dpt hotel tepi pantai nama Chaba Chabana 4 star bro..best , tantik angat resort ni, sesuai

 utk honeymoon..Letak je bag, Mandi terus..jakun uuu tgok air steam sgt tak tahan..

Nak tulis tak larat dah, fefeeling samui masih terasa gitu..

Kitorang on 1 day – tour ke grandfather & grandmother rock..

Sebelum ke rock rock bagai tu, kitorg singgah properties yg lain cap chaba chabana jugak, lawa2 sini hotel..Yang property yg lain di town , CHAWENG TOWN..

Bersambung…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s