Image

Visa Australia Murah RM 20.00 SAHAJA

 

ETAVISAAUS

Berdasarkan perkara di atas, YA! YES ! YAK YAK YEAY ! memang betul lah apa engko orang baca ni.

Tipu.?? Tak kan nak tipu pulak since 2013 sampai sekarang saya buat servis Eta Visa Australia ni. Perlukan testimoni previous customer.? Boleh saya akan berikan, tapi bagaimana.????

Whatsapp +6013 295 3641

Dekat mana saya dapatkan visa.? = Ok saya kerja dengan sebuah Agensi Pelancongan di Bandar Tun Hussein Onn, Cheras. Kami menggunakan sistem yang dilesenkan oleh IATA ( International Air Transport Association ) . Haaa tak semua agensi pelancongan boleh buat tau Visa Australia ni. Itu korang kene tahu tuh.

Untuk mengelakkan kene tipu pasal visa ni, saya sarankan korang minta no kpl lesen company tu dan tanya ada iata ke tidak. Kalau dorang krik krik krik tu , faham faham lah korang yerr, tanpa buang masa terus whatsapp saya  +6013 295 3641.

  1. Apa itu ETA.?

Merupakan Electronic Travel Visa, korang perlu  tahu visa korang automatik approved by sistem, so x perlu minta reference number. Semuanya dah APPROVED.

Visa validity setahun yer.!

Maksimum stay 3 bulan sahaja.!

JANGAN SALAH GUNA VISA!!!!

 

2. Kenapa Visa Cancel.?

A ) Sebab pertama – Pernah ada rekod salah menggunakan eta visa untuk bekerja.

B ) Sebab kedua – Pernah ada rekod stay lebih dari 3 Bulan.

C ) Sebab ketiga – Pernah ada rekod jenayah, loan PTPTN, Blacklist, Bankrup.

D ) Sebab keempat – Email korang pernah guna untuk hal hal di atas, automatik dalam sistem bila nampak email korang , dia akan blacklist.

E ) Sebab kelima – punyai rakan, ahli keluarga, sedara mara, besfriend, bestie, kekasih , yang pernah menggunakan nama anda yang di bin kan, automatik embassy akan reject. Haaa.. tak pasal pasal kan …lain makan nangka lain kene getah.

 

Dah dah jangan banyak baca sangat apa apa borak panjang, whatsapp yang menghiburkan , sila ” whatsapp saya  +6013 295 3641 ” ( Mr Nais )

atau layari website kami untuk lebih terang dan nyata.

https://visaaustraliamurah.wixsite.com/visa

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s